Sunday, March 22, 2015

Kisah Upline Shaklee Saya!

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta.. Harini special entry sikit adrina nak buat..Pasal Upline-upline Shaklee Adrina..memandangkan tenet laju giler pepagi buta nie...excited sikit nak buat entry! hihi



BAGAIMANA TERJEBAK DENGAN SHAKLEE?

Meh nak cerita sikit, macam mana adrina boleh terjebak dengan SHAKLEE ni...dulu abes degree kekonon nak cari suplement hilangkan jerawat, memula dulu tertarik dengan testimoni dalam picture bawah ni: (sungguh comel testimoni dia lepas guna Shaklee! hehe)...


Lepas tu baru try godeh-godeh pasal Shaklee...type set kecantikan kat google keluar Shaklee...banyak giler orang jual Shaklee..lepas tu tengok upline selalu post pasal Shaklee...beli dekat dia VITAMIN B-COMPLEX & VITAMIN E kalau tak silap la..ESP beli dekat Seller lain... (mengada sangat nak beli kat orang lain sb seller tu bagi free shaker!) hehe..

Alkisahnyee...lepas jee test minum ESP kulit jadi lembut, try promote kat member2 opis...siap kumpul order, nak beli dengan upline..on that time tak jadi ahli lagi okay..hehe

Sebab selalu sangat beli kat upline untuk order yang dikumpulkan...upline ajak join Shaklee! Memula tu tak nak...tp lama-lama daftar jugak jadi Ahli...hehe yuran RM65 seumur hidup..time tu pk okay laa kot takde yuran every year...jadiyee 1069298 adalah ID SHAKLEE adrina sampai sekarang...


Boleh katakan, join Shaklee sebab suka-suka dan saje nak dapat harga ahli...murah sikit!  takde niat pon nak serius bagai ni...masuk jee...hehe smpai laa satu saat, rase rugi kalau nak buat betul2 sb rase tercabar tengok upline nekline tokline smua berjaya! Income jangan cakap laa hai..menangis dengar! best woh.. =)

SIAPA UPLINE SHAKLEE SAYA?

Upline adrina adalah member Sekolah Puchong dulu...terpisah lepas Form 3..adrina masuk Teknik..tak rapat pon dengan Upline adrina dulu..tapi sebab Shaklee, merapatkan kami...hehe

Taraaaa...nilaa upline Adrina! nama dia wani...sama umo tapi dah terel dan lagi otai Shaklee dari adrina...hehe


Wani selalu guide Ad time jatuh bangun terbaring dalam Shaklee ni..ade masa di atas, ada masa di bawah..dia pemberi semangat...ade anak 2 taw! not available yee..hehe

Kalau nak singgah blog upline adrina..boleh pergi click sini....Kalau nak beli Shaklee Area Puchong, boleh search "PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG" blog kami keluar...
AREA PUCHONG kami punye (kekadang)! kihkihkih

SHAKLEE NI BISNES MLM PENIPU KE??

Okay ni selalu orang cakap join MLM ni jee, upline dah untung lari bawak duit korang....hilang lesap lenyap hapus pupus semua upline bila dah banyak duit kan...! SHAKLEE tidak begitu! sistem yang sangat strategik dan logik! 


Upline di Shaklee akan guide downline di bawah dia...dan jangan terkejut bila bonus downline lagi tinggi dari upline! tak mustahil sebab semua bonus bergantung kepada usaha kita sendiri...kalau upline malas, downline rajin, jawabnyee bonus akan lebih di donwline! (seriusly, downline adrina pernah dapat bonus lebih tinggi dari adrina!sadis..huhu)

Jom join Shaklee dengan Adrina!




Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.

Setiap pembelian akan disertakan dengan special ebook percuma.

Boleh hubungi or whatsapp 
Adrina 019-9673391.


Reactions:

0 comments:

Post a Comment