Saturday, March 7, 2015

Review beli almari di MUDAH

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG:
Review Beli Almari di MUDAH


Assalamualaikum dan salam vitamin cinta!
Arini adrina nak sharing review pasal beli ALMARI di MUDAH!


Lama dah duk survey harga area PUCHONG untuk beli almari ni..
Pergi kat kedai perabot bangladesh belakang OTK tu, mahal laaa almari dia...macam tak berbaloi jee....

kekonon nak beli almari IKEA....sekali pergi takde stokkkk..jemm!


Alkisahnyee ada member suruh survey dekat MUDAH.MY dia kata murah dan berbaloi jugak...

So survey2..berkenan dengan satu almari kaca ni....murah pun murah dari kedai survey sebelum nie....

 link dia click sini.


kautim2 Harga RM135. boleh laa beli laa...taukey dia melayu, siap suruh jangan bank in dulu..tunggu barang sampai baru bagi duit..bagus betoi! hehe

Kedai di dekat KLANG..so takde transport nak  amek kat sana...kena charge postage RM40...so total RM175...sama harga mcam almari nak beli kat IKEA tu..tapiii ni lagi besar! haha!

Sebelum sampai, tokeh tu bagi gambar dulu suruh tengok....kira puas hatilaa tengok gamba...



Lepas 2hari, van tokeh mai anta almari....Igat kecik jee...sekali sampai rumah gedabak besar...haha



Almari ni nak buat ape??? Nak simpan STOK SHAKLEE!!! hehe
lepas kemas-kemas, taraaa....


Bilaa stok shaklee dah terisi....ni laa jadinyee....



Alhamdulilah....reward untuk diri sendiri..lepas setahun lebih join SHAKLEE...naik supervisor...reward laa untuk diri sendiri! puas hati...!!


Beli dekat mudah.my ni murah dan berbaloi-baloi...tak menyesal beli!! hehe

sapa nak beli shaklee?? lai lai...
whatsap adrina 019-9673391 =)



Reactions:

0 comments:

Post a Comment