Monday, March 2, 2015

Majlis Pengiktirafan dan Motivasi SHAKLEE

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG:
Majlis Pengiktirafan dan Motivasi SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta. adrina nak kongsi cerita semalam..best!! 

Majlis Pengiktirafan & Motivasi SHAKLEE + Sambutan Tahun Baru Cina


Apa yang best??

Best sebab usaha selama ni berbaloi-baloi...upline pun dapat yang sangat membantu! tak menyesal join dan rugi sapa tak join! hehe

Alkisahnyeee surat jemputan dapat awai bulan FEB 2015 aritu...dapat terus baca sekali je, sampailah kali ke 2 baca semalam pagi, tengok2 kena SAHKAN KEHADIRAN SELEWAT-LEWATNYA 20 FEB!! jemmmmmm tak buat pon sahkan bagai ni..hahaha

So, nak jadikan cerita main pergi jelaaa tanpa buat pengesahan bagai tu...dalam ati kalau dapat masuk alhamdulilah, kalau tak dapat masuk nak gi shoping kat sunway piramid! ahahha

Muka main pergi jee tak buat pgesahan..huhu


Nampak tak orang ke 9 datang???!! awai gilerrr! tapi takdek rezeki nak dapat cabutan bertuah....smua num cabutan bertuah 3angka! so lepas ni kena mai lewat sikitlaaa...hohoho boleh menagis tengok hadiah cabutan bertuahhhh haiii.....sapa dapat VIVIX tu memang ohsemmm sangatlah!! hehe



Tapi yang bestnyee datang awai boleh main cop2 kerusi! heee...Lagu yang bergema semestinyaa lagu Chinese....raye kan! huhu paham tak paham jelaa dgr..huhu

Start dalam pukul 3...Tak lama sebelum start, kak erna mai jugak akhirnyee...so takdelaa sesorang menonong...ade gak member borak..haha

Kak Erna yang sangatlahh cantik!!

jom layan picture...

Takde orang sangat, so leh selpiee..hoho
Acara tiup belon!
Tag tu senget..hoho

Macam promote ape tah..huhu Iam ready!

Kelmen Oi cakap tahniaaahhhh jee pun. tapi beriaa senyummm..haha

Tq abg camera man...! =D

Geng SUP =)
Alhamduliah selepas setahun 2 bulan =D

JAN 2015

Best sangat event ni....paling jeles bila tengok MASTER2!! Tersangatlahh jeles..hehe... Aura dia lain bila datang sini...

Waktu memula join dulu terasa susah nak naik supervisor taw. tapi bila kita yakin boleh naik, kita naik.. tapi lambat sikit laa...ade orang lepas bulan ke 2 dah naik SUPERVISOR! (jgn tiru bab lambat2 ni) hehe

tak susah nak berShaklee....mudah! upline tak makan downline pun..ade downline naik level lebih dari upline..so tak mustahil.. SHAKLEE bukan menipu donwline. semua atas usaha sendiri..kalau masuk Shaklee tapi tak buat pape, hasilnye takde papelaa...

Kita adalah apa yang kita fikirkan. =D

Nak join Shaklee??
boleh pm or whatsapp Adrina 019-9673391

sama-sama berjaya! =D



Reactions:

0 comments:

Post a Comment