Wednesday, April 16, 2014

OSTEMATRIX MEMANG POWER!

Hi semua!

Kemarin Adrina baru start makan OSTEMATRIX sebelum tido sb lately ni rase sakit bdn drive! ari-ari drive gi BANTING - PUCHONG gan PUCHONG - BANTING!!! Tired gak laa weihh!!

Sampai tempat kerja pepagi lagi dah sakit belakang sb duduk tegak jeee drive!! bila dah penat sakit belakang..memang tak bape nk ade mood laaa kan buat kerjaa opisss!!! then nekad nak try OSTEMATRIX SHAKLEE...

Alhamdulilah......Rasa ok bila dah makan OSTEMATRIX...dah tak sakit lagi..OSTEMATRIX memang membantu sangat-sangat!!

Memang patutlaa membe ade cakap, dia surirumah memang wajib ambil OSTEMATRIX setiap hari!!

OSTEMATRIX MEMANG POWER!!

sape yang alwaysss drive kan, memang kena try! terbaik!! ;)

Nak try makan OSTEMATRIX tak uoolsss????
Jom dapatkan dari Adrina segera!! Memang uoolss akan tersenyumm lebarr... ;)

Bulan April ni pulak PROMOSI OSTEMATRIX!!! Jom beli buat simpan stok kat uma uoolssss! hihi



Ostematrix - Membantu Mengurangkan Risiko Osteoporosis❤ Kalsium dan Vitamin D yang mencukupi sepanjang hayat yang merupakan sebahagian daripada diet yang seimbang berupaya mengurangkan risiko osteoporosis. 

❤ Sebagai tambahan bagi membina tulang dan gigi yang kuat, nutrisi yang terdapat di dalam OsteMatrix berupaya:
Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal. 
Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf.  
Menolong mengurangkan simptom-simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah meradang dan kemurungan.

❤ Ostematrix Membekalkan:     
1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber- sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi.    
✎ 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalamtulang serta menguatkannya.     
✎ 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium.

❤ Kaplets bersalut yang mudah ditelan
❤ Sajian harian hanyalah sebanyak empat kaplet. Untuk hasil yang lebih baik, ambil dua biji kaplet, dua kali sehari berserta makanan.

❤ Kalsium sahaja tidak mencukupi;
Negara Amerika Syarikat merupakan kadar tertinggi dalam penggunaan tenusu dan pengambilan kalsium, namun mereka merupakan kadar tertinggi dalam osteoporosis.



Bayangkan kalsium sebagai batu-bata dalam proses pembinaan tulang-temulang yang kuat dan sihat. Batu-bata ini akan lebih kuat dan lebih seimbang jika digabungkan bersama mortar. Mortar mengandungi vitamin D, magnesium, boron, zink, tembaga dan mangan.




Dengan gabungan nutrisi ini, kalsium mendapat sokongan yang diperlukan untuk membina tulang yang kuat ketika anda muda serta meminimumkan kereputan tulang ketika anda tua.

❤ Pengambilan hanya 4 biji OsteMatrix sahaja berupaya menghasilkan peningkatan ketara dari segi statistik dalam paras kalsium darah yang disukat dalam suatu tempoh 12 jam. Bagi membolehkan badan kita menggunakan kalsium untuk membina dan memelihara kekuatan tulang, kalsium perlulah diserap terlebih dahulu.

❤  Pengambilan kalsium sepanjang hayat juga diet yang seimbang serta senaman yang teratur berupaya mengurangkan risiko osteoporosis.


KESIMPULANNYA

✔ Jika anda adalah seorang yang mudah stress, mudah kejang, ada masalah water retention, sembelit dan pra haid, pastikan anda memberi peluang diri anda mengubah nasib anda dengan Ostematrix.

✔ Jika anda seorang yang bekerja dan sering keletihan, ostematrix antara jawapan terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat!

✔ Jika anda seorang ibu mengandung, ostematrix membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.

✔ Jika anda seorang ibu yang menyusu, ostematrix membantu pengeluaran susu anda dengan lebih baik provided prinsip utama penyusuan diamalkan.

✔ Jika anda seorang wanita, ostematrix membantu mengurangkan risiko kereputan tulang (osteoporosis)

✔ Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan, anda perlukan ostematrix demi memastikan kepadatan tulang anda mengampu tubuh badan anda!

OSTEMATRIX SHAKLEE SESUAI PADA


✔ Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.


✔Sakit kepala yang teruk dan berhari2.

✔Mereka yang mempunyai masalah pecah2 di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki.

✔ Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.

✔ Mereka yang mempunyai masalah kekangan pengambilan bahan2 tenusu seperti susu. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.

✔ Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.

✔ Mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.
✔ Paling best tentang Ostematrix Shaklee sudah tentu TIADA SILIKA GEL !


Harga Sebotol: RM61 - 120bj




===============================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Jika nak Adrina COD area PUCHONG, SRI KEMBANGAN, USJ, SHAH ALAM, BANDAR KINRARA, PUTRA HEIGHT boleh hubungi Adrina untuk temujanji. 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================


Reactions:

3 comments:

Post a Comment