Saturday, March 7, 2015

Thank you abang posmen!! =D

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG:
Thank you abang posmen!!


Assalamualaikum dan salam vitamin cinta! eh apa kena mengena abang posmen ni..hehe

Abang posmen dah anta pos surat dari SHAKLEE!! 
Taraaaa...



dah dapat sijil original Supervisor! best sangat! lepas ni nak beli frame gantung dekat dinding! =D

Nak bisnes Shaklee ni takdela susah sangat...sama ada nak dan tak nak jee taw... 

Kenapa adrina join shaklee??


1) Tak perlu modal 

  • Memula join dulu, just daftar ahli RM65 je seumur hidup.
  • Bila ada orang nak beli, bagitau upline, upline pos kan. Point dapat dekat adrina. Bonus setiap bulan.
2) Upline sangat membantu
  • Upline adrina sangat membantu dalam memperkembangkan group bisnes shaklee adrina.
  • Tidak kedekut sharing ilmu.
  • Upline saya tak makan downline. maksudnye,  kalau downline sales hebat dari upline,upline takde dapat pape. semua atas diri sendiri nak buat sales ke tak.
3) Bonus setiap bulan
  • Pertengahan bulan akan masuk duit bonus Shaklee! dalah tak keluarkan modal. dapat bonus pulak! 
4) Join group otai shaklee
  • Bila join shaklee, kita akan masuk dapat group otai2 shaklee yang setiap bulan mencecah 5angka bonus! 
  • Setiap hari mereka akan memberikan semangat untuk terus bisnes Shaklee.
  • Setiap persoalan customer yang kita kurang pasti, boleh refer otai-otai ni...memang x menyesal join lah!
5) Sihat makan suplement
  • Dulu bila bangun tido, badan asyik lenguh2 jee...sakit sana sakit sini. lepas join shaklee, makan ostematrix setiap hari, bangun tido rase ringan jee...best!
  • Dulu banyak jerawat sangat! makan Alfalfa untuk buang toksik dalma badan, jerawat kecut dan berat turun 3 kilo dalam 2minggu (pastu adrina kurangkan kuantiti alfalfa sb taknak kurus sangat!hehe)
  • ESP dan Vitamin C melembukan kulit adrina dan memberi tenaga harian!
  • Vitamin E  mengurangkan parut jerawat adrina dedulu lagi banyak parut..sekarang dah kurang sikit.
  • Bcomplex adalah vitamin penganti panadol adrina..dulu sakit kepala jee telan panadol..sekarang tak lagi! lebih selamat!
  • GLA adrina start makan lepas kawin untuk kesuburan. Period pun cantik!
  • Zink bagi husben makan sebab untuk kesuburan jugak.
  • AJHT dan Ostematrix bagi mak makan sb sakit-sakit tulang dan kaki..
  • Vivix bagi mak minum (hantaran kawin).
  • Adrina pernah kena gastrik melampau sampai takleh nak bangun. Telan Peppermint Ginger Plus, elok terus! lama dah tak kena sejak dari tu.
  • Nutriferon stok kalau nak demam je minum. lebih bertenaga.
  • Performance Drink bagi husben minum sb dia suka bersukan! bertenaga katanya..
  • Lecithin bagi anak buah makan untuk kecerdasan otak..khas untuk student

Amboi...banyaknyee makan....hehe adrina tak telan semua dalam sehari yee....ade yang jika perlu sahaja. Sihat bersama-sama family!

Banyak lagi kalau nk senaraikan kenapa join shaklee taw...sampai esok lusa tak abes2 nak cerita! hehe

yang penting, SHAKLEE MEMANG BEST!!



Sebagai reward untuk diri sendiri, adrina beli RAK SHAKLEE untuk kumpul stok..so sekarang adrina dah ade tempat nak letak stok-stok!! baru excited tengok stokk tersusun cantik jee nanti...



Sekali sekala reward untuk diri sendiri rase puas!! hehe lai lai sapa nak order SHAKLEE boleh whatsap ADRINA 019-9673391 =)

Sapa nak join SHAKLEE pun boleh whatsapp adrina! =)



Reactions:

0 comments:

Post a Comment