Monday, November 3, 2014

Bahaya GLA SHAKLEE untuk Sengugut!!




PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG: 

Rawat Senggugut Terbaik!



Wanita biasa dengan senggugut kan.  Kalau sakit sampai tak leh bangun. Ada yang lebih teruk sampai muntah-muntah!! So, vitamin untuk yang selalu senggugut yang sangat teruk ni boleh la try set berikut:


  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid. 
  • Meningkatkan kesuburan.
  • Melegakan PMS (Pre Menstuatation Syndrome)
  • Membantu dalam menangani menopause.
  • Menguatkan kuku dan rambut.
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri.
  • Membantu menangani ekzema.
  • Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
  • Menguatkn immuniti badan.
  • Mempelahankn process penuaan.
  • Mengurangkn pembekuan darah yang menyebabkan serangan jantung.
  • Mengawal kencing manis
  • Mengawal kolesterol. 
  • Bagus untuk saraf. 
Shaklee amat membantu melancarkan period kita. Bila period keluar banyak, rasa ringan je kat perut ni. Macam kita buang air besar tahap kepuasan tersengih tu. Hehe. Lebih kurang camtu la. 

Period cantik selama 7hari dan teratur setiap bulan walaupon menyusukan anak. Sebotol ada 60capsule. 

Selain itu, adrina ada makan start period pertama dan sehingga tarikh subur sb GLA bantu kesuburan.. =)

  • membantu mengurangkan risiko osteoporosis
  • membina dan memelihara tulang dan gigi yang kuat
  • membantu mengekalkan tekanan darah normal
  • membantu dalam pengecutan otot dan kelancaran sistem saraf
  • mengurangkan simptom PMS (senggugut)

Vitamin yang wajib Adrina amek 2biji pagi dan 2biji sebelum tido sebab melegakan pengecutan otot ketika period. Kadang bila period nak keluar sakit kat bahagian perutkan, so ostematrix ni melegakan. Tu yang rasa lega sejuk kat perut tu. Time period memang tak pernah tinggal. Sebotol ada 120biji. Ostematrix juga melegakan sakit-sakit sendi tulang kita!

  • Sangat penting dalam membantu memetabolismekan karbohidrat, lemak & protein, Anti stress (sebagai penenang).
  • Membantu meninggikan sistem pertahanan badan, menukarkan makanan(glukos) kepada tenaga dan membantu pelajar berfikiran positif sentiasa (mood baik dan ceria) bila kurangnya stress dan mood happy, secara automatik pemikiran & daya menumpuan akan lebih baik.
  • Vitamin B juga dapat melahirkan wajah yang cantik berseri dan tidak kusam.
  • B complex melegakan segala urat saraf kita. Maklum la orang pompuan ni kalo period bad mood je. So bagus la makan B complex ni,bagi kita relax dan tidak stress. 
  • Migrain dan sakit kepala juga sangat bagus amalkan b complex. 
===============================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Jika nak Adrina COD area PUCHONG, SRI KEMBANGAN, USJ, SHAH ALAM, BANDAR KINRARA, PUTRA HEIGHT boleh hubungi Adrina untuk temujanji. 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================


Reactions:

0 comments:

Post a Comment