Saturday, November 8, 2014

MURAH: Penapis Air Tanpa Perlu Sambung ke Paip

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG: 
Get Clean Water Pitcher


Assalamualaikum dan salam vitamin cinta.  Hari ni adrina nak share JAG AIR TERBAIK!! iaitu Get Clean Water Pitcher Shaklee! 

Kenapa adrina cakap Get Clean Water Pitcher Shaklee terbaik??
  • Mudah untuk digunakan. hanya tuang air paip ke dalam jag ini untuk ditapis, lepas tu boleh terus minum. Tak perlu susah payah sambung ke paip.
  • Filter tu pun tak perlu susah payah cuci. Bila dah cukup tapisan 303 liter (80gelen) air, tukar saja filter tu. Ada penapis air lain kena cuci filter kan, sangat la leceh kita nak cuci.So, penapis air ni senang je, kita tukar filter tu. harga mampu milik sebab tak sampai RM200 pon!
  • Kualiti air yang jernih dan rasanya yang sedap, setanding dengan penapis air yang harganya ribu-ribu.

  • Nak bawa ke mana-mana pun boleh. 
Fakta Get Clean Water Pitcher Shaklee

  • Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat.Berbanding dengan jag air yang lain, ia menggunakan sebatang blog karbon padu untuk membersihkan air serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.
  • Get Clean Water Pitcher merupakan sistem pnuras jag air pertama yang menggunakan blok karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80gelen) air bagi setiap turasan.
  • Menandingi jenama terkemuka yang lain
  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain disamping mengekalkan kandungan mineral air ang sihat
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin
  • Disahkan dapat menuras 303 liter (80gelen) air bagi setiap turasan-dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  • Sistem penuras jag air berblok-karbon isian semula yang pertama.
  • Hanya beberapa sen bagi seliter air
  • Air yang lebih sihat dan rasanya enak
  • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras-tidak memerlukan kuasa elektrik
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos kerana tanpa perlu dimasak.
Keistimewaan Get Clean Water Pitcher Shaklee

SELAMAT: 

  • “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain. 
  • Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. 
  • Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.


PILIHAN BIJAK: 
  • Menjimatkan Kos
  • Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. 
  • Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: 
  • Lebih banyak air bersih pada setiap masa
  • Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.
MESRA ALAM: 
  • Memelihara alam sekitar
  • Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. 
  • Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.
Testimoni






Apa tunggu lagi?? boleh dapatkan Get Clean Water Pitcher Shaklee dengan adrina. tak sampai RM500 pun harga dia! dalah boleh bawak ke mana-mana lagi. tak payah sambung kat paip pun...giler jimat!

===============================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN GET CLEAN WATER PITCHER SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================



***Yuran menjadi ahli Shaklee seumur hidup hanyalah RM65RM10 dikenakan oleh pihak Shaklee untuk kos penghantaran KIT SHAKLEE ke rumah anda bagi tujuan pengakrifan ID. Tetapi, jika Adrina sendiri COD KIT SHAKLEE untuk ahli baru. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. Hanya RM65 dan baki akan dipulangkan kepada anda semasa COD jika anda bank in RM75.

✿ TQ. SIHAT BERSAMA VITAMIN CINTA ✿
Reactions:

0 comments:

Post a Comment