Sunday, November 9, 2014

Set Berpantang MURAH

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG: 
Set Bersalin MURAH SHAKLEE

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta! Adrina cari kat gugel untuk SET BERPANTANG macam2 keyword keluar
  • Set Bersalin
  • Set Berpantang
  • Set Lepas Bersalin
  • Set Pantang
  • Set Murah Bersalin
dan banyak lagi keyword keluar.  hihi.. actually sama jee semua..Set Shaklee yang sama! hihi apa yang adrina banyak baca adalah kebaikan set bersalin shaklee dan lebih murah dari biasa!

Untuk ibu-ibu yang masih mencari SET LEPAS PANTANG, Shaklee adalah pilihan terbaik. Lebih Jimat! 

kenapa lebih jimat? sebabnya Vitamin semasa sedang mengandung shaklee, turut ada dalam SET BERPANTANG ni.  

Jadi, jika beli vitamin shaklee ketika sedang mengandung dan tidak habis lagi makan, boleh sambung lepas bersalin pulak nanti! JIMATkan! tapi ada cara dia..boleh PM adrina untuk konsultasi ye.

SET BERSALIN SHAKLEE ada 3 pilihan yang ibu-ibu boleh pilih:
  • SET BERSALIN ASAS: Set bersalin asas yang perlu ibu ambil untuk kesihatan ibu dan bayi.
  • SET BERSALIN EXTRA: Set bersalin asas ditambah dengan set penyusuan bayi. Bagi penghasilan susu yang banyak untuk bayi.
  • SET BERSALIN PREMIUM: Set bersalin asas ditambah dengan set penyusuan bayi dan juga set kurus! 

Jom kita tengok kenapa adrina kata 
SET BERSALIN SHAKLEE MURAH:

1. SET BERSALIN ASAS

* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Plus 500mg RM92.50/180bj

TOTAL RM266.50
(Kegunaan sehingga 4bulan)

Cuba anda bahagikan RM266.50 dengan tempoh penggunaan 4bulan. RM266.50/4 = RM66.70 sebulan. Murah tak? Murah kan? Sebulan..kos untuk 4 jenis vitamin yang ibu makan hanya RM66.70 sahaja. Ini harga runcit. Kalau deal harga dengan adrina... lagi...murah!

===============================================



2. SET BERSALIN EXTRA (Set Bersalin dan Penyusuan)

* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Plus 500mg RM92.50/180bj
* Ostematrix RM60/120bj
* Alfalfa Complex RM52/330bj
* ESP RM150/850gram

TOTAL RM528.50
(Kegunaan sehingga 4bulan untuk Basic, Ostematrix 1 bulan, Alfalfa dan ESP untuk kegunaan 2 bulan)

SET BERSALIN EXTRA (Set Bersalin dan Penyusuan)
adalah antara set pilihan ramai. Set ini bantu untuk banyakkan susu ibu juga. Cuba bahagikan secara kasar RM528.50 dengan 4bulan. RM528.50/4bulan = RM132.20 sebulan. Murah kan! Ini anggaran sahaja dan di ingatkan..ini harga runcit. Harga dengan adrina adalah jauh lebih murah dan memang mampu milik.

===============================================


3. SET BERSALIN DAN PENYUSUAN + SLIMMING

* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Plus 500mg RM92.50/180bj
* Ostematrix RM60/120bj
* Alfalfa Complex RM52/330bj
* ESP RM150/850gram
* Omega RM136/90bj

TOTAL RM664.50
(Kegunaan sehingga 4bulan untuk Basic, Ostematrix dan Omega untuk kegunaan 1 bulan, Alfalfa dan ESP untuk kegunaan 2 bulan)

SET BERSALIN DAN PENYUSUAN + SLIMMING adalah paling banyak terjual dan ini adalah paling set paling lengkap. Jika kita bahagikan RM664.50/4bulan=RM166 sebulan.  Murahkan! Merangkumi kesihatan, kecergasan tubuh badan ibu, penyusuan dan kembali langsing selepas melahirkan anak.
===============================================


Jadi, jika anda nak dapatkan SET BERPANTANG OR SET BERSALIN SHAKLEE MURAH lagi, boleh watsap Adrina ye...harga terbaik untuk anda dan konsultasi best punya! SIAP FREE E-BOOK Dengan setiap pembelian taw!


===============================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================



***Yuran menjadi ahli Shaklee seumur hidup hanyalah RM65RM10 dikenakan oleh pihak Shaklee untuk kos penghantaran KIT SHAKLEE ke rumah anda bagi tujuan pengakrifan ID. Tetapi, jika Adrina sendiri COD KIT SHAKLEE untuk ahli baru. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. Hanya RM65 dan baki akan dipulangkan kepada anda semasa COD jika anda bank in RM75.

✿ TQ. SIHAT BERSAMA VITAMIN CINTA ✿

Reactions:

0 comments:

Post a Comment