Monday, November 10, 2014

3kg Turun Berat Makan Alfalfa Shaklee!!

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG: 
Testimoni Sendiri Makan Alfalfa Kurus!





Assalamualaikum dan salam vitamin cinta! Entry kali ni nak share testimoni adrina sendiri makan ALFALFA SHAKLEE.

Awal tahun ni, beberapa bulan sebelum kawin la kan, adrina ada ambil Alfalfa untuk buang toksik dalam badan. 

Adrina niat memang nak ambil alfalfa sb adrina rase badan ni byak toksik dan sb tu jerawat banyak naik (time naik jerawat, memang banyak teori laa keluar!haha).  So, try jela makan alfalfa.Sehari 6biji makan alfalfa (gila kau! nak buang toksik punya pasal, sanggup makan 6biji sehari!hihi). Tapi tak yah cerita laa berapa banyak air masak adrina minum..lebih 3liter kot shari! hehe so kira time tu, toilet jadi bestfren laa..hehe

Then after 2 minggu, adrina test timbang kat rumah kakak adrina (Sesaja main timbang2 berat dengan anak2 kakak..kekonan nak tengok sapa lebih gemox. so boleh ejek. oppss....!! hihi)

Taraaa....turun 3kg!! dari berat 49-50kg turun 46kg! rase time tu macam wahhhhh kurus! 

tapi.....adrina terpaksa kurangkan dos laa lepas tu makan alfalfa....sebabnyaaaa adrina taknak kurus sangat! weeehhhh nak kawin kot. tak nak la nampak kurus sangat. hihi

Alhamdulilah. Alfalfa berjaya turun kan berat badan adrina. so teori adrina buat, berat turun, toksik dah takde sangat la kot! hihi so tercapai gak la niat utama makan alfalfa! hihi

Jom baca lagi:





=====================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================



***Yuran menjadi ahli Shaklee seumur hidup hanyalah RM65RM10 dikenakan oleh pihak Shaklee untuk kos penghantaran KIT SHAKLEE ke rumah anda bagi tujuan pengakrifan ID. Tetapi, jika Adrina sendiri COD KIT SHAKLEE untuk ahli baru. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. Hanya RM65 dan baki akan dipulangkan kepada anda semasa COD jika anda bank in RM75.

✿ TQ. SIHAT BERSAMA VITAMIN CINTA ✿
Reactions:

0 comments:

Post a Comment