Wednesday, November 19, 2014

MURAH: Jadi ahli dapat BONUS BERIBU RIBAN!!

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta...entry kali ni adrina nak share dapat duit beribu dengan SHAKLEE...

Kenapa adrina join SHAKLEE??




1) Yuran yang  rendah:

Yes. yuran yang rendah dimana hanya membayar RM65 untuk pendaftaran seumur hidup. Tambahan RM10 bagi kos penghantaran SHAKLEE KIT daripada pihak Shaklee. Tetapi jika adrina COD, adrina akan cas hanya RM65 sahaja. Tiada kos penghantaran ye.

2) Keahlian seumur hidup:

Yes. Keahlian seumur hidup dengan RM65 tadi. Tiada cas yuran setiap tahun ye. RM65 SAHAJA SEUMUR HIDUP. So, tak yah nk pening2 kepala nak renew keahlian..hihi

3) Bonus bulanan:

Yes. Bonus bulanan kepada ahli Shaklee. Minimum yang anda boleh dapat adalah sebanyak RM22.50. Itu jumlah minimum taw...sapa nak bagi kan duit kat kita! hihi

adrina nak share BONUS PERTAMA yang adrina dapat lepas join Shaklee last year..adrina tak tipu dapat bonus! First month dah dapat.....best sangat! Alhamdulilah....yakin rezeki tu Tuhan bagi...sapa nak bagi senang2 je duit kat kita kan...=)




4) Diskaun keahlian yang hebat

Yes. lepas join ahli, akan secara automatik akan dapat harga ahli iaitu lebih jauh murah dari harga runcit....kalau yang join untuk makan sendiri...lagi jimat kan! sambil beli harga ahli sambil dapat bonus! hihi

5) Bimbingan kelas offline / online


Yes. setiap ahli yang join Shaklee. Adrina akan masukkan ke group kelas offline dan online dari sifu-sifu Shaklee...tak istilah masuk shaklee terpinga-pinga! Sifu-sifu yang dah 5 angka bonus akan guide kita sehabis baik!! dekat group ni jugak, adrina belajar banyak ilmu Shaklee...bagus. mereka tak kedekut ilmu. hihi

6) Jemputan ke group khas

Yes. Group khas ni bermaksud group dimana semua akan sharing pasal Shaklee. Malah, kita akan berkenalan dengan jutawan2 Shaklee!

7) Menjana income

Anda makan gaji setiap bulan?? tetapi masih tidak mencukupi?? jom sertai adrina dalam Shaklee..atleast setiap pertengahan bulan, akan dapat bonus shaklee...dapat jugak isi duit poket...hihi  Jangan terkejut jika anda dengar, orang buat Shaklee lagi kaya dari yang makan gaji! sb itu benar! tak tipu! hehe

Ada yang sanggup benti kerja sebab nak buat Shaklee....sebab gaji Shaklee mereka lebih dari cukup menampung perbelanjaan keluarga...ada suami yang siap berhenti kerja tolong isteri jual shaklee pun ade! nampak takkk Shaklee mampu menjana income lebih dari gaji anda setiap bulan?!! berbaloi-baloi sebab ada masa dengan keluarga..nak pergi bercuti pun bila-bila jee...hehe

8) Pelbagai bonus

Yes. Shaklee bagi kita 3C iaitu CASH, CAR, CONVENTION. Selain dapat bonus cash setiap bulan, Shaklee baik hati bagi kita duit untuk bayar kereta kita setiap bulan....ada peluang ke convention dalam dan luar negara lagi! nampak, best ke tak join Shaklee ni..hihi  adrina ada share dalam E-BOOK adrina bonus shaklee secara details taw...terima kasih smua pelanggan adrina yang beli shaklee adrina. selamat membaca ebook adrina! =)

9) Bukan piramid

Apa maksud bukan piramid? Shaklee bukan seperti MLM yang selalunya menguntungkan UPLINE daripada DOWNLINE.  Shaklee hanya mereka yang layak sahaja akan dapat bonus.  Adrina sendiri pernah je BONUS LAGI RENDAH DARI DOWNLINE adrina!! sebabnyeee downline adrina lagi high effort jual shaklee...so, bonus dia memang kebabom laa kan! hehe


  • SHAKLEE ADALAH BISNES MLM YANG SATU-SATUNYA MEMBOLEHKAN ANDA LAYAK DAPAT BONUS WALAUPUN TIADA DOWNLINE.
  • SHAKLEE ADALAH BISNES MLM YANG ADIL LAGI SAKSAMA.
  • SHAKLEE ADALAH BISNES YANG DAH LAMA DAN PRODUK TERBUKTI BERKESAN SELAMAT SEMULAJADI!



Pengalaman adrina join SHAKLEE??




November 2014 bulan ni adalah genap setahun adrina join Shaklee. jadi adrina nak share pengalaman join shaklee adrina...

Selama setahun adrina join Shaklee, bonus shaklee banyak membantu adrina bila sesak sebab bonus akan masuk pertengahan bulan.jadi bolehlaa tolong jugak..hehe

Tapi pernah je sebulan adrina tak dapat sesen pon bonus shaklee sebab adrina nak promote ape...time ni nak dekat2 kawin kot..bz laa kekonon...hehe rugi dan jeles pon ada bila tengok downline semua dapat BONUS KEBABOM..Malu pun ade....hehe

Supplement Shaklee adrina memang guna hari-hari...dah kawin pun husben kena guna (paksa rela ni) haha....sb adrina yakin Shaklee selamat untuk kesihatan berpanjangan...no pain killer anymore okies!!! hihi 

kekadang kalau pergi klinik doc tanya makan Vitamin ape...bila cakap Shaklee, doc takde cakap banyak pun..dia angguk je...siap suggest soh makan banyak vitamin C! hehe

Dari segi upline, memang best giler upline adrina...giler supportive! giler baik! tak kedekut! sangat laa menjaga kebajikan downline dia ni haaa...hehe syok owhhh!

ape lagi eh...banyak laa...boleh pergi discus santai2 pasal shaklee kat uma...lepak2...makan2..hehe pendek cita, memang masyuk! hihi

Cara join SHAKLEE??


1) Boleh bank in or transfer RM75 ke akaun adrina (jika cod, adrina akan pulangkan RM10 ye)


2) Boleh bagi info anda dekat adrina:

  • Nama penuh:
  • No ic:
  • No phone:
  • Alamat:
  • Email:
  • Nama bank & no akaun:
3) Adrina akan register anda online



4) Adrina akan bagi ID anda. dan boleh dapat guide dari adrina untuk step seterusnya! hehe

Jadi apa tunggu lagi??? jom join adrina..mulakan step side income anda dengan Shaklee..boleh pm adrina ye 
019-9673391


✿ TQ. SIHAT BERSAMA VITAMIN CINTA ✿
Reactions:

0 comments:

Post a Comment