Sunday, November 9, 2014

Set Kurus Murah

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG: 
Set Kurus MURAH


Assalamualaikum dan salam vitamin cinta. Anda nak kurus tapi bajet sikit?? jom adrina share SET JIMAT KURUS

Set Kurus Jimat A: LECITHIN + HERBLAX


 • Harga bawah RM100 je! kegunaan untuk tempoh 1-2 bulan.
 • Lecithin: berfungsi sebagai pelarut kolestrol dan lemak-lemak tepu yang lain. Lecithin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat semula pada badan.
 • Herb-lax: Detox terbaik.  Segala toksin dalam badan, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus akan dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Tapi tidak sesuai untuk ibu mengandung. Ibu mengandung boleh ambil alfalfa untuk buang toksik.

Set Kurus Jimat B: LECITHIN + ALFALFA

  • Harga bawah RM100 je! kegunaan untuk tempoh 1-3 bulan.
  • Lecithin: berfungsi sebagai pelarut kolestrol dan lemak-lemak tepu yang lain. Lecithin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat semula pada badan.
  • Alfalfa: Detox terbaik.  Segala toksin dalam badan, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus akan dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil alfalfa.


  Set Kurus Jimat C: OMEGA + ALFALFA  • Harga bawah RM170 je! kegunaan untuk tempoh 1-3 bulan.
  • Omega Guard:  mampu membuatkan anda rasa kenyang lebih lama. Dimana ia berfungsi sebagai agen yang mampu membuatkan anda kurang selera makan selain daripada membantu memecahkan lemak.
  • Alfalfa: Detox terbaik.  Segala toksin dalam badan, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus akan dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Ibu mengandung dan menyusu boleh ambil alfalfa.

  Set Kurus Jimat C: OMEGA + HERBLAX

  • Harga bawah RM170 je! kegunaan untuk tempoh 1-3 bulan.
  • Omega Guard:  mampu membuatkan anda rasa kenyang lebih lama. Dimana ia berfungsi sebagai agen yang mampu membuatkan anda kurang selera makan selain daripada membantu memecahkan lemak.
  • Herb-lax: Detox terbaik.  Segala toksin dalam badan, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus akan dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Tapi tidak sesuai untuk ibu mengandung. Ibu mengandung boleh ambil alfalfa untuk buang toksik.


  So, kalau nak lagi jimat, boleh dapatkan SET OMEGA KOMBO. sebab bulan NOV 2014 ni ada promosi OMEGA. best. rugi tak grab..hihi


  =====================================
  BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

  Boleh WhatsApp
  Adrina 019-9673391
  ✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
  ✿ FREE SPECIAL e-Book 

  Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
  ========================================  ***Yuran menjadi ahli Shaklee seumur hidup hanyalah RM65RM10 dikenakan oleh pihak Shaklee untuk kos penghantaran KIT SHAKLEE ke rumah anda bagi tujuan pengakrifan ID. Tetapi, jika Adrina sendiri COD KIT SHAKLEE untuk ahli baru. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. Hanya RM65 dan baki akan dipulangkan kepada anda semasa COD jika anda bank in RM75.

  ✿ TQ. SIHAT BERSAMA VITAMIN CINTA ✿

  0 comments:

  Post a Comment