Saturday, November 8, 2014

MASTER: Permohonan Cuti Khas UiTM

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG: 
Cuti Khas MASTER UiTM

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta!  Adrina nk share cam mana nk mohon cuti khas untuk postgraduate UiTM ye.

1) Download borang cuti khas kat sini

2) Buat 3 salinan ye.


3) Buat surat sebab cuti khas kroang

4) Jumpe Koordinator Program korang. Dia sign semua. Bagi je dekat dia. 

5) Siap. Tunggu nanti pihak UiTM akan hantar surat berjaya permohonan cuti khas korang ye!

Semester depan jangan lupa sambung pulak sem korang! hihi tapi make sure kena tahu deadline untuk apply cuti khas ni taw! kang buat2 dah deadline! huhu

Adrina buat sem akhir master ni sebab ada emergency reason. tak dapat dielakkan. Good luck kengkawan lain! 

GOOD LUCK!

===============================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================



***Yuran menjadi ahli Shaklee seumur hidup hanyalah RM65RM10 dikenakan oleh pihak Shaklee untuk kos penghantaran KIT SHAKLEE ke rumah anda bagi tujuan pengakrifan ID. Tetapi, jika Adrina sendiri COD KIT SHAKLEE untuk ahli baru. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. Hanya RM65 dan baki akan dipulangkan kepada anda semasa COD jika anda bank in RM75.

✿ TQ. SIHAT BERSAMA VITAMIN CINTA ✿
Reactions:

0 comments:

Post a Comment