Friday, November 14, 2014

TESTIMONI ADRINA: Set Kecantikan

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG: 
Testimoni Adrina Set Kecantikan

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta.. entry kali ni adrina tergerak nak share testimoni sendiri bila guna: 



ESP + COLLAGEN POWDER + VITAMIN C


segan sikit la nk buat entry ni..tp just share testimoni sendiri...hihi
adrina start minum Collagen Shaklee lepas kawin aritu (27 september 2014), lepas kenduri belah husben. lepas dah settle semua kenduri baru buka Hantaran Shaklee.

So, try la Collagen, bau hanyir sikit..tak lalu kalau minum macam tu jee... Adrina mix dengan ESP 2 sudu..baru leh minum..hihi tp mula2 tu nak minum rase pelik sikit..tapi dah selalu minum dah ok rasa dia..hihi


Ni gambar hantaran kawin adrina..both alhamdulilah ade hantaran shaklee (pengguna tegar shaklee) hihi.  Hantaran untuk adrina, adrina nak SET KECANTIKAN. dan hantaran untuk husben, adrina khas untuk SET FAMILY WELLNESS sb husben kaki sport, so dia memang adrina bagi set untuk tambah tenaga.

Actually jimat sebenarnya buat set hantaran shaklee ni sebab lepas kawin both boleh letak satu tempat dan guna sesama. kihkihkih


Hantaran dari belah husben:


Hantaran dari belah adrina:


Set Hantaran SHAKLEE adalah set paling awal adrina dan husben plan nak buat. so kitowg beli sikit2 dari tahun lepas!! excited giler nak buat set hantaran kan! hihi lepas beli satu, adrina tick..last suplement beli aritu adalah Vivix sebab sebulan sebelum kawin ada OFFER VIVIX! hihi



Ok, berbalik pada testimoni adrina ye...lepas kawin baru try Collagen... Vivix adrina tak minum sebab bagi mak vivix tu...ESP dah penah try lama dah..ESP bila minum adrina rase seminggu dah rasa kulit muka lembut.. 

then start minum collagen sehari 1 paket dalam seminggu.lepas seminggu adrina makan 3 paket seminggu je kot..lepas tu terus 2 paket seminggu..kekonon nak jimat..hihi

Vitamin C memang akan makan pagi dan malam. ESP mix dengan collagen...huhu 

Lepas 27 september 2014 sampai laa harini 14 november 2014 adrina makan...

so, ni hasilnye selama 1bulan 18 hari...hihi

alamak, pic husben kena crop! kihkih..picture ni time dekat butik pengantin dekat Parit Buntar 27 September 2014...nak bersiap dekat butik..  muka adrina banyak jerawat sebab kekonon stresss nak kawen....haha

Picture tudung merah tu dua minggu lepas rasanye..time pergi mydin...jerawat dah kurang...parut dah kurang sikit..huhu

minum seminggu collagen memang akan nampak hasil dekat adrina...alhamdulilah.. =)


Nah...ni adrina bagi siap gambar pasport untuk kad nikah..snap seminggu lepas kenduri belah husben....hihi....banyak jerawat dan bekas jerawat kan... yang sama tudung je...hihi

Next picture selepas 1 bulan 18hari iaitu harini la 14 November 2014..alhamdulilah...parut dah kurang...jerawat dah xde sangat.. hihi puas hati guna collagen + ESP + Vit C ni...

adrina siap buat masker untuk cepatkan kecut jerawat...sejukk jee..hihi





Anda boleh tengok hasil testimoni adrina ye...hihi kalau nak SET KECANTIKAN yang lebih jimat...boleh watsap adrina yee....diskaun terbaik untuk smua pelanggan adrina...semua akan dapat EBOOK untuk setiap pembelian dengan adrina =)

=====================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================



***Yuran menjadi ahli Shaklee seumur hidup hanyalah RM65RM10 dikenakan oleh pihak Shaklee untuk kos penghantaran KIT SHAKLEE ke rumah anda bagi tujuan pengakrifan ID. Tetapi, jika Adrina sendiri COD KIT SHAKLEE untuk ahli baru. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. Hanya RM65 dan baki akan dipulangkan kepada anda semasa COD jika anda bank in RM75.

✿ TQ. SIHAT BERSAMA VITAMIN CINTA ✿

Reactions:

0 comments:

Post a Comment