Saturday, October 22, 2016

Mary Kay® System for AcneProne Skin untuk KULIT BERJERAWAT

Assalamualaikum n hi. Kali ni nak share info mengenai produk penjagaan kulit untuk MASALAH JERAWAT. Kepada sesiapa yang masih mencari produk yang sesuai untuk kulit berjerawat. 
Boleh la try 
Mary Kay® System for AcneProne Skin.


=================================
Mary Kay® System for AcneProne Skin
=================================

💋 Produk ini menembusi pori-pori untuk menanggalkan minyak dan daki yang terperangkap.
💋 Membantu membersihkan kecelaan akne dan mengawal minyak yang berlebihan.


1) Clarifying Cleanser
Rightwards arrow Membantu mengurangkan minyak berlebihan dan menghalang kulit mati permukaan daripada terkumpul di dalam pori.

Rightwards arrow Formula jernih, ringan yang memastikan kulit mati di permukaan tidak terkumpul di dalam pori serta membantu menanggalkan minyak berlebihan. 

Rightwards arrow Ia cepat bertukar kepada busa lembut dan dibilas bersih tanpa meninggalkan sisa, menjadikan kulit bersih, segar dan sedia untuk langkah seterusnya

2) Spot Solution
Rightwards arrow Mengatasi kecelaan sedia ada dan membantu mencegah bakal letusan kulit dengan mengelupas kulit secara lembut.

Rightwards arrow  Mengatasi kecelaan dan membantu mengurangkan bakal letusan kulit. Krim yang sangat berkesan ini cepat meresap dan tidak meninggalkan sisa. 

3) Pore-Purifying Serum
Rightwards arrow Membantu mengawal minyak yang mungkin menyebabkan jerawat. Ia juga membantu mengurangkan penampakan pori dan kilat muka.

Rightwards arrow Serum lut cahaya, lembut bak sutera yang membantu mengawal minyak yang menyebabkan jerawat. Ia cepat meresap dan membantu mengecilkan pori serta mengurangkan kilat muka. 
.
===================================================
BERMINAT?? or ADA SESIAPA NAK TRY PRODUK MARY KAY PERCUMA SEBELUM BELI??  (selagi stok masih ada).

Whatsapp: 019-9673391 
(Adrina-MK Beauty Consultant)
===================================================

0 comments:

Post a Comment