Monday, December 1, 2014

Testimoni Vivix Sembuh Kanser

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG:

Testimoni Vivix:  Presidential Master Law Chu Hian Bebas Dari Kanser

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta. Entry kali ni adrina nak share mengenai testimoni vivix yang mampu menyembuhkan pesakit kanser.

Kanser kini mampu diubati! Master Law adalah bukti yang masih hidup. Entry kali ini saya bawakan kisah Master Law (bekas pembaca berita NTV7) yang disahkan bebas dari penyakit kanser paru-paru yang di hidapinya dan beliau juga mengamalkan Vivix Shaklee sebagai vitamin keperluan hariannya.


10 tahun lepas Master Law di serang penyakit kanser. Gambar di sebelah kiri adalah gambar semasa beliau menjalani kimoterapi 10 tahun yang lepas. Gambar sebelah kanan adalah gambar terkini Master Law, kesan dari pengambilan Vivix Shaklee, dan juga vitamin-vitamin shaklee yang lain. 

There is no trick here.. tapi just nak share dengan u all semua kebaikan Shaklee utk jangka masa panjang! Menurut Master Law.. masa kena cancer tu.. dia makan Alfalfa sahaja.. berbotol2 dia telan.. sampai ijau2 gigi dia sehari more than 30biji dia mkn! -- alfalfa utk mengalkalikan kembali sel2 cancer yg mengganassss!

Zaman tu.. blom ada Vivix lagi.. so Alfalfa la segalanya!! Bonus hasil dari amalan Vivix Shaklee secara konsisten , Master Law kelihatan awet muda,Hmm cuba teka berapa umur beliau? Umur beliau sekarang 50 tahun tau…nampak muda dan hensem kan! Ala-ala 30 tuuu...penangan VIVIX SHAKLEE!!!


Jika anda rasa gambar boleh dibuat-buat, ini beliau di pejabat Shaklee beliau. Macam tak percaya kan umur dia 50. Nampak macam 30 je..So Shaklee claim Vivix boleh membuatkan anda kelihatan 25 tahun lebih muda bukan omong kosong kan :-)

Pada 1952, Dr Ernes T Krebs, seorang Bio Kimia dan beberapa saintis perubatan mendakwa bahawa penyakit kanser adalah penyakit kekurangan nutrisi tubuh badan. Ramai saintis telah membuat kajian bagi merungkai penyakit kanser.

Apakah kanser? 




Kanser ialah sel yang terhasil secara tidak normal dalam badan seseorang. Satu kelompok sel kanser dipanggil tumor dan jika tidak dirawat ia boleh membesar dan merebak ke anggota badan yang lain.

Tumor ini akan mengelilingi sel dan mengambil khasiat daripada sel. Tumor ini mungkin adalah kanser. Sel-sel kanser ini akan berkembang dan tersebar ke organ badan yang lain melalui saluran darah dan limpa.

Setiap orang ada sel kanser dalam badan. Sel kanser ini tidak kelihatan dalam ujian atau pemeriksaan piawai sehinggalah mereka telah berganda ke beberapa juta.

Sel kanser tidak mempunyai bentuk khas, wujud dalam pelbagai saiz dan berbeza daripada sel sihat yang mempunyai bentuk seragam. Ia boleh dilihat dengan jelas di bawah mikroskop.

Bagaimana Sel KANSER membiak?

Sel kanser akan membuat 'laluan' sendiri dan menjangkiti dari satu tisu ke tisu lain. Lama-kelamaan sel kanser yang bertambah banyak akan merebak dari kawasan permulaan ke organ lain melalui saluran darah atau sistem limpa. Rawatan awal boleh mencegah masalah ini. 

Adakah KANSER boleh berulang selepas rawatan?

Ya! Kanser adalah sejenis penyakit yang boleh berulang walaupun sudah dirawat. Kadar kejadian kanser yang berulang adalah bergantung kepada jenis kanser, peringkat kanser, kekuatan badan penghidap kanser,samada rawatan yang diberikan mencukupi dan terdapat juga kajian menunjukkan bahawa individu yang mempunyai kekuatan dalaman, bersikap positif serta emosi yang stabil dapat melawan kanser dengan lebih berkesan dan mempunyai kadar penyembuhan yang lebih baik.

So bagaimana Alfalfa dan Vivix ni mampu bebaskan Master Law dari kanser beliau? 


Melalui kajian juga kita tahu makanan untuk sel kanser membiak adalah yang bersifat asid..kerana itu pengambilan Alfalfa yang bersifat alkali mampu merencatkan perkembangan sel kanser. Pengambilan Alfalfa mampu menghalang sel kanser dari membiak. Kimoterapi pula membunuh sel kanser disamping sel-sel sihat yang lain. 

Di sinilah Vivix berperanan besar dalam memperbaiki semula sel-sel sihat. Pembaikan itu berlaku sehingga ke tahap selular DNA tau. Mana DNA yang rosak Vivix bantu sihatkan malah menambah tempoh hayat DNA (DNA pun ada hayat ye). Bila kita sakit tak kira la sakit apa, banyak DNA kita rosak dan mati. Nak tau lebih lanjut mengenai Vivix boleh baca link sini ye.

Jom dapatkan VIVIX dan Alfalfa dengan adrina ye...konsultasi istimewa akan diberikan. Setiap pembelian akan diberikan ebook percuma. dapatkan sekarang! =)

=====================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================

***Yuran menjadi ahli Shaklee seumur hidup hanyalah RM65RM10 dikenakan oleh pihak Shaklee untuk kos penghantaran KIT SHAKLEE ke rumah anda bagi tujuan pengakrifan ID. Tetapi, jika Adrina sendiri COD KIT SHAKLEE untuk ahli baru. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. Hanya RM65 dan baki akan dipulangkan kepada anda semasa COD jika anda bank in RM75.

✿ TQ. SIHAT BERSAMA VITAMIN CINTA ✿

Reactions:

0 comments:

Post a Comment