Monday, December 1, 2014

CarotoMax: Vitamin Mata dan Cegah Kanser!!

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG: 
Vitamin Mata dan Cegah Kanser

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta, Hari ini kita baca tentang Vitamin untuk mata dan mencegah kanser ye.. JOm baca

Perlindungan Sel-Sel dari Dalam

Setiap hari, sel-sel di dalam badan anda diserang oleh berjuta-juta radikal bebas yang boleh menyebabkan kerosakan DNA. Apakah yang boleh membantu? Jawapannya ialah Anti oksida. Anti oksida merupakan nutrisi yang boleh melindungi sel-sel ini daripada radikal bebas, meningkatkan kesihatan sel secara menyeluruh dan menyediakan perlindungan untuk menentang kerosakan sel-sel.

Perlindungan Menyeluruh dan Berkesan

Perlindungan antioksida dapat ditingkatkan dengan pengambilan CarotoMax Shaklee. Shaklee mengambil perlindungan anti oksida yang terdapat pada buah-buahan, sayur-sayuran dan tanaman lain melalui cara pengasingan, penyaluran dan pembentukkan kerotin secara semulajadi. *CAROTOMAX menyalurkan lima daripada karotenoid penting yang dipilih daripada gabungan tumbuhan fitokimia. Anda tidak akan mendapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja.

5 jenis karotenoid yang paling berkhasiat 
Purata pengambilan karotenoid, lutein, lycopena dan beta-karotena adalah 8 mg setiap hari manakala CarotoMax pula dapat membekalkan lebih 13 mg daripada karotenoid yang paling berkhasiat. 

Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangka masa panjang serta kesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat dan serviks secara khasnya. 

Menguatkan sistem imun

Biasanya disimpan dalam organ-organ tubuh kerana ia bersifat larut dalam lemak. 
Mengandungi ekstrak yang unik daripada tomato, ekstrak biji benih anggur, ekstrak brocoli bertunas, minyak jagung, minyak palma dan marigold. Dalam CarotoMax mengandungi karotenoid menyamai dengan:
  • Beta Karotena Sama dengan 102 porsi Pisang 
  • Lycopena sama dengan 714 porsi Aprikot 
  • Lutein dan Zeaxanthin sama dengan 285 porsi pink grapefruitAlpha karoten sama dengan 89 porsi Raspberi 
  • Alpha karoten sama dengan 89 porsi Raspberi 


Inginkan mata yang sihat dan dapat mencegah kanser? boleh dapatkan CarotoMax dar adrina. Setiap pembelian akan diberikan ebook. jom dapatkannya! =)

=====================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================

***Yuran menjadi ahli Shaklee seumur hidup hanyalah RM65RM10 dikenakan oleh pihak Shaklee untuk kos penghantaran KIT SHAKLEE ke rumah anda bagi tujuan pengakrifan ID. Tetapi, jika Adrina sendiri COD KIT SHAKLEE untuk ahli baru. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. Hanya RM65 dan baki akan dipulangkan kepada anda semasa COD jika anda bank in RM75.

✿ TQ. SIHAT BERSAMA VITAMIN CINTA ✿

0 comments:

Post a Comment