Wednesday, December 3, 2014

Hilangkan Parut Dengan VITAMIN E

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG
Hilangkan Parut Dengan VITAMIN E

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta.  Entry kali ni adrina share kebaikan VITAMIN E membantu menghilangkan PARUT di seluruh anggota badan kita.

Parut jerawat di muka, parut di badan, parut kesan kemalangan ataupun parut disebabkan kulit sensitif sememangnya boleh mencacatkan penampilan seseorang. 

Mencari penawar dan cara menghilangkan parut tidak sukar kerana banyak petua-petua tradisional yang boleh membantu menghilangkan parut. 

Namun cara yang paling cepat dan senang adalah dengan menggunakan Vitamin E Shaklee. Bagaimana Vitamin E Shaklee boleh membantu menghilangkan parut dengan cepat dan berkesan? 


Vitamin E Shaklee memang dikenali sebagai vitamin untuk kecantikan kulit. Secara amnya Vitamin E Shaklee membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal.

Satu lagi kelebihan Vitamin E Shaklee adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.

Testimoni pengguna yang merawat kulit berparut dengan 
Vitamin E Shaklee.Kelebihan Vitamin E Shaklee berbanding yang lain adalah seperti berikut:

Vitamin E Shaklee terdiri daripada Vitamin E d-alpha tocopherol concentrate and d-alpha tocopheryl acetate selain lengkap dengan Selenium. Kenapa dengan selenium? Kerana vitamin E tanpa selenium adalah tidak sempurna, selenium membantu penyerapan vitamin E dengan lebih berkesan.

Vitamin E Shaklee didatangkan bersama dengan grape seed yang mana kelebihan grape seed ni mengandungi kuasa antioksidan 20x lebih hebat daripada vitamin E sahaja. Grape seed mengandungi OPC iaitu Oligomeric Proanthi Cyanidin membantu kulit lebih anjal dan awet muda. Grape seed juga bertindak sebagai anti kanser. 

Cara mudah untuk hilangkan parut dengan Vitamin E Shaklee hanyalah dengan pecahkan kapsul vitamin E dan sapu pada kawasan parut setiap malam sehingga dapat kesan yang diingini. Satu botol Vitamin E mengandungi 120 biji, hanya makan sebiji sehari, sebotol vitamin E mampu tahan sehingga 4 bulan penggunaan. Jimat dan berbaloi. bulan ni ada promosi VITAMIN E. jom dapatkannyaa! setiap pembelian akan diberikan EBOOK. =)

Untuk mempercepatkan lagi kuasa penyembuhan dan kesan parut, pelanggan juga disyorkan untuk ambil bersama dengan ESP. ESP membantu untuk memperbaharui sel kulit dan penghasilan sel kulit baru akan menjadikan kulit lebih cerah dan berseri. 

Pengalaman pelanggan-pelanggan sebelum ini mendapati parut lebih cepat pudar jika diambil bersama Vitamin E dan ESP. 

=====================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================

***Yuran menjadi ahli Shaklee seumur hidup hanyalah RM65RM10 dikenakan oleh pihak Shaklee untuk kos penghantaran KIT SHAKLEE ke rumah anda bagi tujuan pengakrifan ID. Tetapi, jika Adrina sendiri COD KIT SHAKLEE untuk ahli baru. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. Hanya RM65 dan baki akan dipulangkan kepada anda semasa COD jika anda bank in RM75.

✿ TQ. SIHAT BERSAMA VITAMIN CINTA ✿

0 comments:

Post a Comment