Thursday, December 4, 2014

Testimoni Pengguna Shaklee Collagen Powder

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG:
Testimoni Pengguna Shaklee Collagen Powder


Assalammualaikum dan salam vitamin cinta. Entry kali ni adrina nak share TESTIMONI PENGGUNA SHAKLEE COLLAGEN POWDER.

Adrina ada minum jugak collagen ni. selalu adrina mix dengan ESP. Kalau rajin mix jugak dengan air sanquick...sedappp letak ais....yum yum...hehe


TESTIMONI 1

Kesan jeragat semakin pudar. Kulit terasa lebih lembut dan cerah. Kesan calar, sunburn dah hilang.


TESTIMONI 2
Suami puji kesan jeragat semakin pudar. :D


TESTIMONI 3

Selepas mengambil Shaklee Collagen Powder selama SEMINGGU, telapak tangan yang dulunya selalu kering, kini semakin lembut dan lembab tanpa memakai sebarang losyen.


TESTIMONI 4

Walaupun baru makan Shaklee Collagen Powder selama 3 HARI, dah rasa keberkesanannya.

Kulit makin lembut, kesan jerawat makin pudar, sakit badan dah hilang, bangun pagi bertenaga, mudah buang air besar, gastrik dah hilang, pecah-pecah pada tapak kaki dah hilang.


TESTIMONI 5

Mak beliau berumur 59 tahun, selepas makan Shaklee Collagen Powder, tiada lagi eyebag, tiada lagi pigmentasi, tak cepat penat, sendi pun tak sakit dah. Alhamdulillah..sama macam kesan yang Mak Maria dan Mak Mertua rasakan. :)


TESTIMONI 6

Selepas ambil Shaklee Collagen Powder selama 5 HARI, jerawat kurang, kulit semakin licin!! Kulit kaki pun terasa lembut jee..


TESTIMONI 7

Selepas mengambil Shaklee Collagen Powder sebanyak 2 kotak, kesan ketara kulit lebih cerah dan tona sekata, lembab, lembut. Jerawat cepat kecut, tumit kaki licin. 


Adrina sendiri minum collagen ni. jadi review adrina collagen ni buat kulit adrina cerah sekata. lagi-lagi mix dengan ESP, adrina minum memang terasa kelembutan kulit...

Boleh hubungi adrina jika berminat ye. pemberian ebook untuk anda.

=====================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================

***Yuran menjadi ahli Shaklee seumur hidup hanyalah RM65RM10 dikenakan oleh pihak Shaklee untuk kos penghantaran KIT SHAKLEE ke rumah anda bagi tujuan pengakrifan ID. Tetapi, jika Adrina sendiri COD KIT SHAKLEE untuk ahli baru. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. Hanya RM65 dan baki akan dipulangkan kepada anda semasa COD jika anda bank in RM75.

✿ TQ. SIHAT BERSAMA VITAMIN CINTA ✿
Reactions:

0 comments:

Post a Comment