Tuesday, January 14, 2014

SET BERPANTANG SHAKLEE

Assalamualaikum hai semua.

“Ad apa beza SET BERSALIN dengan SET BERPANTANG??”

Mungkin bila anda search kat Google, ade keluar set bersalin SHAKLEE dan set berpantang SHAKLEE?? ape beza lak?? actually sama jee dua tu…both untuk ibu-ibu yang lepas bersalin...hihi

Kenapa ibu-ibu yang banyak pilih SET SHAKLEE ketika dalam pantang ye? jom bace kenapa dan mengapa??

Kerana..Shaklee ni SELAMAT dan UNIK jika nak di bandingkan dengan set berpantang atau set bersalin lain yang berlambak di pasaran sekarang.

**SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh di ambil oleh ibu yang baru melahirkan bayi seawal 2jam selepas melahirkan bayi. 

**SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh di makan oleh ibu yang bayi di sahkan ada masalah jaundis/sakit kuning.

**SELAMAT kerana ibu yang melahirkan bayi secara normal atau pembedahan boleh makan vitamin Shaklee ini.

-UNIK kerana gabungan vitamin yang ada dalam set bersalin atau set berpantang Shaklee ini membuatkan ibu lebih cergas, lebih bertenaga, lebih anggun dan cantik.

-UNIK kerana luka ibu akan lebih cepat sembuh.

-UNIK kerana susu ibu meriah dengan adanya ESP dalam set ini.


Jadi, anda dah tahu kan..kenapa Set Berpantang dan Set Bersalin Shaklee menjadi pilihan ibu moden pada hari ini?

So, Adrina setkan SET BERPANTANG SHAKLEE ADE 3 JENIS.

1) SET BERPANTANG ASAS
2) SET BERPANTANG EXTRA
3) SET BERPANTANG PREMIUM

“Ad ape pulak beza kat atas tu??”

1) SET BERPANTANG ASAS: Vitamin yg basic ibu-ibu kena ambil lepas bersalin.

2) SET BERPANTANG EXTRA: Set berpantang asas  ditambah dengan set penyusuan iaitu terdiri daripada ESP, ALFALFA, dan OSTEMATRIX.

3) SET BERPANTANG PREMIUM: Set berpantang asas dan set berpantang extra ditambah dengan set slimming iaitu OMEGA dan LECITHIN.

Owh ye..pasti pemilihan Set Berpantang juga termasuk dalam senarai budget perbelanjaan untuk suami isteri yang bakal menimang cahaya mata bukan?? Sekarang ni, terlalu banyak set berpantang / set bersalin yang ada jual dipasaran.

Persoalannya..adakah ia benar-benar selamat untuk bayi kita? ataupun kita boleh mula makan set bersalin / set berpantang itu selepas bayi benar-benar di sahkan tiada masalah jaundis?
Kerana kebanyakan bayi alah kepada jamu yang panas dan akan menyebabkan bayi cirit dan akan timbul masalah lain dalam tempoh berpantang.

Tapi, tidak dengan Shaklee! Rugi la kan..jika kita dah keluarkan duit untuk beli set berpantang / set bersalin, tapi..bila tiba masanya untuk makan..kita tak boleh makan. Badan kita letih, tak bermaya. Menyusukan bayi pun tak ada mood..

Set Berpantang / Set Bersalin Shaklee adalah set mampu milik oleh semua bakal ibu. Tak percaya? Jom kita check HARGA RUNCIT set berpantang / set bersalin Shaklee. Harga tertera adalah harga runcit ye..lagi untung dan jimat jika kita beli dengan harga ahli..pm adrina untuk harga terbaik.



1. SET BERPANTANG ASAS

* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Plus 500mg RM92.50/180bj

TOTAL RM266.50
(Kegunaan sehingga 4bulan)

Cuba anda bahagikan RM266.50 dengan tempoh penggunaan 4bulan. RM266.50/4 = RM66.70 sebulan. Murah tak? Murah kan? Sebulan..kos untuk 4 jenis vitamin yang anda makan hanya RM66.70 sahaja. Ini harga runcit. Kalau harga ahli, lagi...murah.





2. SET BERPANTANG EXTRA

* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Plus 500mg RM92.50/180bj
* Ostematrix RM60/120bj
* Alfalfa Complex RM52/330bj
* ESP RM150/850gram

TOTAL RM528.50
(Kegunaan sehingga 4bulan untuk Basic, Ostematrix 1 bulan, Alfalfa dan ESP untuk kegunaan 2 bulan)

SET BERPANTANG / SET BERSALIN DAN PENYUSUAN adalah antara set pilihan ramai. Set ini bantu untuk banyakkan susu ibu juga. Cuba bahagikan secara kasar RM528.50 dengan 4bulan. RM528.50/4bulan = RM132.20. Ini anggaran sahaja dan di ingatkan..ini harga runcit. Harga ahli..jauh lebih murah dan memang mampu milik.





3. SET BERPANTANG PREMIUM

* Vitalea (Multivitamin) RM88/120bj
* B-Complex RM53/120bj
* Zinc Complex RM33/120bj
* Vitamin C Plus 500mg RM92.50/180bj
* Ostematrix RM60/120bj
* Alfalfa Complex RM52/330bj
* ESP RM150/850gram
* Omega RM136/90bj

TOTAL RM664.50
(Kegunaan sehingga 4bulan untuk Basic, Ostematrix dan Omega untuk kegunaan 1 bulan, Alfalfa dan ESP untuk kegunaan 2 bulan)

SET BERPANTANG / SET BERSALIN DAN PENYUSUAN + SLIMMING ini merangkumi kesihatan, kecergasan tubuh badan ibu, penyusuan dan kembali langsing selepas melahirkan anak. 



===============================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Jika nak Adrina COD area PUCHONG, SRI KEMBANGAN, USJ, SHAH ALAM, BANDAR KINRARA, PUTRA HEIGHT boleh hubungi Adrina untuk temujanji. 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================



Reactions:

0 comments:

Post a Comment