Sunday, January 12, 2014

VIVIX SHAKLEE


APAKAH VIVIX SHAKLEE

Inilah Produk Shaklee yang ini di cari-cari oleh ramai wanita. Kerana Vivix adalah supplement anti penuan ataupun minuman awet muda. 

Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 
Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. 

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 

Empat (4) Mekanisma Penuaan pada Tahap Selular

1. Kerosakan DNA

  • Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. 

  • Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu 'typo' (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.

  • Ramuan vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA. 
2. Pengawalan Genetik 
  • Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap selular.

  • Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menyokong melambatkan penuaan tahap selular.
3. Pengeluaran tenaga yang kian menurun oleh sel-sel.
  • Mitochondria (penjana tenaga) di dalams el menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun.
  • Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitichondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel. 
4. Penimbunan Protein AGE
  • Penimbunan protein berlebihan AGE ( advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan mengganngu keutuhan sel dan panjang umur.
  • Ramuan vivix adalah 10x ganda lebih kuat dari resveretrol ( kandungan unik dalam buah anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protein AGE. 
Selain dari itu, ia juga menolong mambantu/menjaga/ memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindunagn antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selular, kesihatan dan kesejahteraan.


AMARAN

Tapi VIVIX TIDAK BOLEH diambil oleh ibu yang mengandung dan menyusukan anak. 

Harga sebotol VIVIX ni memang mahal. Sebotol VIVIX ada 150ml. Tapi tak mengapa..sebotol VIVIX boleh makan selama sebulan. Setiap kali makan VIVIX hanya makan sesudu teh. 

Jimat dan tak perlu makan banyak-banyak. Selain itu, VIVIX perlu di letakkan dalam peti ais kerana VIVIX memerlukan suhu yang rendah..
===============================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Jika nak Adrina COD area PUCHONG, SRI KEMBANGAN, USJ, SHAH ALAM, BANDAR KINRARA, PUTRA HEIGHT boleh hubungi Adrina untuk temujanji. 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================


This entry was posted in

0 comments:

Post a Comment