Wednesday, January 15, 2014

VIVIX POWER UNTUK PENGHIDAP KENCING MANIS

Assalammualaikum & Salam Sejahtera


Penyakit kencing manis adalah antara penyakit yang sangat popular dikalangan rakyat Malaysia bahkan juga di seluruh dunia. Punca penyakit ini antaranya terlalu banyak mengambil makanan manis dan tidak berkhasiat, kurang bersenam, cara hidup tak sihat serta pemakanan tidak seimbang.

Penyakit kencing manis ibarat pembunuh senyap kepada manusia. Biasanya, pesakit kencing manis juga ada menghidap sakit jantung, darah tinggi. Ini yang sering di sebut-sebut tiga serangkai. Bermula dengan 3 penyakit bahaya ini, lama-kelamaan ia akan menyerang buah pinggang pula. Kenapa? 
Sakit buah pinggang sebenarnya berpunca daripada kesan mengambil bermacam-macam ubat iaitu ubat kencing manis, ubat darah tinggi, ubat sakit jantung dan sebagainya. Buah pinggang terjejas juga sebab kita banyak makan bahan kimia. Melalui ubat-ubatan tersebut.


KENAPA VIVIX SHAKLEE TERBAIK UNTUK PENGHIDAP DIABETIS @ KENCING MANIS??

Anda pernah dengar tonik ajaib Shaklee?? Tonik Ajaib Shaklee adalah VIVIX yang mampu memperbaiki kesihatan pesakit kencing manis.VIVIX ADALAH TONIK AJAIB SHAKLEE


Dalam Vivix ada ramuan yang di panggil resveratrol iaitu daripada buah anggur muscadine, serta Knotweed Jepun. (selain ramuan asas purple carrot dan elderberry)


Kajian saintifik yang mengaitkan resveratrol dengan diabetes memang banyak. Tak percaya? Jom lihat banyak testimoni di berikan oleh pengguna yang berpuas hati.===============================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Jika nak Adrina COD area PUCHONG, SRI KEMBANGAN, USJ, SHAH ALAM, BANDAR KINRARA, PUTRA HEIGHT boleh hubungi Adrina untuk temujanji. 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================


0 comments:

Post a Comment