Tuesday, January 14, 2014

KENAPA ANDA PERLU SERTAI SHAKLEE?

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka ” QS 13:11

Firman Allah SWT.yang bermaksud :

"Barangsiapa yang bertakwa kepada Allah, maka Allah akan menunjukkan kepadanya jalan keluar dari kesusahan, dan diberikanNya rezeki dari jalan yang tidak disangka-sangka, dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah mencukupkan keperluannya."
(Surah At-Talaq ayat 2-3)


Ikuti kisah perjalanan seorang pengedar SHAKLEE


Ummi Erna adalah otai shaklee walaupun barus setahun jagung join shaklee..Alhamdulilah rezeki dengan ber'shaklee..

Alhamdulilah adrina first join shaklee dua bulan lepas dah terima 2 kali bonus daripada SHAKLEE bernilai 3 angka. Alhamdulilah tak de sapa nk bagi duit 3 angka bonus setiap bulan! selalu uoolss dapat ujung tahun kan..haaa join shaklee every month is BONUS MONTH! hihi

Wordsss yg kawan2 adrina sebut bila ajak jual shaklee adalah:

"alaa ad..shaklee dah ramai jual..takot xde org beli laa.."

"x pandai laa ad nk jual.."

hihi...uoolsss jgan takot n risau sb bukan orang yang tentukan rezeki kita...

Allah yang maha kuasa tentukan rezeki kita...ade jee nanti..insyallah trust me ;)

sbb kita bukan alone join shaklee ni..kita akan di guide oleh otai-otai shaklee yang dah berjuta BONUS PER MONTH!



===============================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Jika nak Adrina COD area PUCHONG, SRI KEMBANGAN, USJ, SHAH ALAM, BANDAR KINRARA, PUTRA HEIGHT boleh hubungi Adrina untuk temujanji. 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================


Reactions:

0 comments:

Post a Comment