Friday, January 15, 2016

Rawatan untuk Rambut Gugur yang MURAH

Pengedar Shaklee Puchong. Assalamualaikum dan hi! Rambut gugur adalah menjadi satu masalah besar bagi lelaki mahupun perempuan. Banyak produk diluar sana yang membantu merawat rambut gugur. 

Saya sangat mencadangkan anda mencuba ZINK SHAKLEE yang merawat dari dalam. Selain itu kebaikan zink Shaklee juga bukan untuk rambut jee taw...ada kebaikan lain juga...harga pun murah jee mampu milik. RM33 SEBOTOL ada 120 biji. Bulan ni ada promosi..jom dapatkan sekarang!


KENAPA ZINC PENTING?

Zinc adalah mineral yang sangat penting untuk kita. Ianya diperlukan untuk membentuk enzim dan hormon penting dalam tubuh badan selain memeliharanya.

Zinc berfungsi sebagai perantara bagi lebih 100 jenis enzim dalam tubuh manusia dalam berperanan secara lansung untuk metabolisma seluruh sel didalam tubuh kita.

Zinc juga perlu untuk proses pembentukan genetik iaitu pada DNA dan zinc turut mengaktifkan deria rasa dan lidah kita.

KELEBIHAN ZINC SHAKLEE

Terdapat pelbagai faedah yang boleh diperolehi daripada Zinc Complex Shaklee kerana kepelbagaian fungsi yang dimilikinya, antaranya:
Jerawat - Zinc penting dalam mengawal jumlah testeron dalam badan yang memainkan peranan yang sgt penting dalam menyebabkan jerawat. Zinc juga berupaya menstabilkan jumlah minyak di dalam kulit seterusnya memberikan kulit yang sihat da segar.
Penyembuhan luka yang cepat - zinc mempercepatkan pemulihan luka luar dan dalam dan membantu proses penyembuhan luka akibat pembedahan
Kanser prostat - Zinc membantu mengurangkan pembengkakan prostat sebanyak 70%
Memperbaiki radang kulit - Zinc membantu dalam memperbaiki radang kulit seperti akne dan jerawat
Kemampuan seks lelaki - Zinc yang mencukupi adalah sangat penting untuk keupayaan seks yang bertenaga dan meninggikan kiraan sperma
Ovulasi wanita - wanita memerlukan zinc untuk ovulasi. Zinc bertindak membantu proses pengucupan uterus terutamanya bagi wanita yang baru melahirkan.
Meningkatkan sistem imun - Zinc merupakan perantara kepada enzim yang antaranya membantu pengeluaran kelenjar thymus yang mengeluarkan T-cells untuk menentang sel kanser. Zinc juga membantu dalam menghalang berlakunya infeksi.
Diabetis - Zinc membantu proses pengeluaran insulin dan mengekalkan fungsi insulin
Membentuk kolagen - Zinc penting dalam pembentukan protein dan kolagen untuk pertumbuhan dan perkembangan kuku, kulit dan organ.
Kelesuan kronik
Mengekalkan deria bau
Rabun malam
Gugur rambut / botak

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli.

Boleh dapatkan produk SHAKLEE dengan harga runcit disini
Boleh
 whatsapp Adrina 019-9673391 untuk harga yang lebih berbaloi-baloi.

0 comments:

Post a Comment