Wednesday, August 19, 2015

My Plan For Baby- Set Kesuburan Shaklee

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta. continue post semalam pasal Mom To Be....huhu

Semalam ada cerita plan untuk baby lepas abes thesis....huhu
Set Kesuburan adalah keutamaan Ad secara konsisten di bulan puasa lepas...Apa yang Ad makan?? Jommm layan...


B-Complex Shaklee

B-Complex ni memang lama dah Ad makan...sebelum kawin memang dah makan..time puasa pun memang akan makan....
Kelebihan B-complex Shaklee dia mix dengan Asid Folic... Rasenyee semua yang dah kawin memang paham kot kenapa PENTINGNYA ASID FOLIC untuk rahim wanita...huhu

GLA Complex Shaklee

GLA Complex Shaklee wajib diambil untuk isteri2 yang plan for baby okay...GLA ni bantu betulkan hormon kita semula..maklumlaa lepas kawin, hormon akan lari sikit...kekadang period tu tak tentu....kekadang ikut time tapi kekadang lambat sikit laa...so GLA is good for uall nak consume baby tu...


So far, B-Complex dengan GLA je Ad ambil untuk plan for baby...Seeloknye si husben pun kena makan Set Kesuburan untuk Para Suami...tapi husben Ad, kalau disuruh baru makan..kalau bawak stok balik Jengka, rasenyee setahun masih lagi kuantiti yang samaa....ahhahaha

Untuk plan for baby..sejujurnyaa bagi husben makan VITAMIN C je...kalau ikutkan Set Kesuburan untuk Suami ada Zink dengan Vitamin E jugak...tapi Ad just bagi husben VITAMIN C..

Alhamdulilah..rezeki Allah nak bagi...kita just plan je..kalau Allah cakap rezeki, ade laa..tapi kalau Allah cakp belum rezeki bila dah plan...itu maksudnyee Allah tangguhkan dulu...ada hikmahnyee...


Yang paling best harga pun memang mampu di miliki sangat...kuantiti dia pun banyak..so no wonder Ad berkenan dengan Shaklee..^_^

Nak dapatkan Set Kesuburan Shaklee??

Boleh whatsapp Adrina...
019-9673391


Reactions:

0 comments:

Post a Comment