Monday, August 31, 2015

Review Urine Pregnancy Test (UPT) DeAifa BEST GILER.JIMAT pon JIMAT

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta. siapa pernah dengar DeAifa Urine Pregnancy Test (UPT)? adrina kenal lepas tengok post promo di FB...terus wusha2...huhu


Sangar recommended kepada sesiapa yang memang nak buat stok UPT...murah pun murah...dan sangat berkesan! 

As usual, kepada yang lepas kawin atau sedang planning baby..mesti asyik beli UPT kat farmasi kan..paling murah pun penah dapat RM8 lebih...kalau dah beli banyak kali tak ke mahal?? 

Apa kata bertukar stok gune DeAifa ni...sangat bagus...jimat dan murah...yang pasti berkesan! huhu

DeAifa pun ada jugak jual Ovulation Test (OPK)...jadi boleh jugak buat stok anda! 


HARGA MENARIK MURAH KEBABOM!

Time beli haritu...ade kena pilih pakej...dan boleh campur2 nak tambah UPT dan OPK....nampak tak mesej dari owner bawah ni? nie laa time beli dulu dia bagi pakej....adrina beli PAKEJ C RM33 henget! hehe

Yang bestnye boleh mix dengan UPT dan OPK..
adrina pilih UPT 20, OPK 10....stok sangat kau..huhu



Tapi ada jugak cerita sedihnyee sebab bila dapat silap kuantiti...tapi owner sangat laa responsible....dia siap ganti balik....adrina dapat UPT 10, OPK 20...huhu 



Alhamdulilah owner sangat baik. Semoga rezeki melimpah-limpah sebab sangat menjaga customer...

Bila dah dapat..mula laa mengetest sebab time bulan 3 haritu ade sampai 13 hari tak mai period...cek tapi takde rezeki lagi...still negative...huhu


Sebenarnya tak period lama mungkin sebab stresss thesissssss.....tak siap2 haritu!! haha

Abes jee thesis...dah tak stress....jadinyeee sesaja try pepagi buta bangun subuh...memang tergerak nak test...naluri wanita..cewah.huhu


Sebab nak lebih confirm...pgi gan husben farmasi beli yang mahai sikit RM18 henget..(sebenarnye tersilap beli..nak cari RM8++ sekali salah amek sb tag salah tgk!....).haha


Alhamdulillah orang cakap rezeki...Allah aturkan cantik jee betul2 lepas abes stress thesis!


So, adrina sangat puas hati laa guna De Aifa ni...jimat pun jimat..takyah nak g farmasi beli mahal2 buat stok... lagi satu..adrina beli zaman sebelum GST...mungkin harga naik lepas GST....jadinyee jangan terkejut pulak kot harga naik yee...harga sekarang tak taw sb stok banyak lagi..jadinyee tak penah beli lagi sejak bulan 3 tahun nie..hihi


Pesanan untuk semua pasangan yang dah berkahwin..kita mampu planning tapi rezeki Allah yang tentukan ye...Kalau Allah kata rezeki kita time tu, time tu laa dapat...kalau tak dapat lagi lepas dah try banyak produk kesuburan, itu maksudnya Allah ada perancangan lebih baik untuk anda. Jangan sedih. Doa selalu ok.

Selamat membeli De Aifa...dan Jika nak dapatkan produk Shaklee..boleh whatsap Adrina yee :)

Nak dapatkan PRODUK Shaklee??

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.

Boleh hubungi or whatsapp 
Adrina 019-9673391

Reactions:

0 comments:

Post a Comment