Tuesday, August 18, 2015

Double Line Story Mory - Mom To Be

Assalamualaikum dan Salam Vitamin Cinta.  Rasanye lama tak menghapdet blog ni...huhu

Arini nak share double line story mory..huhu


Abes jee thesis sebelum raya haritu...jadinyee tengah2 bulan puasa bertukus lumus nak siapkan thesis...orang cakap streesss susah nak consume baby...memang stresss sangat punnn buat thesis....rasa mcam separuh give up! ahaha..at last abes jugak..huhu

So, nak jadikan cerita time bulan puasa macam tekad nak makan Set Kesuburan  Shaklee secara konsisten...kekonon abes thesis dah tak streessss...so boleh plan for baby.huhu


Alhamdulilah rezeki lepas abes thesis....tak stresss....mom to be Insyallah...huhu

Kisahnyeee takde tanda pape pun..just saje nak mengetest2 UPT yang melambak stok kat umaa....beli yang murah jee dekat sini.. UPT memang melambak kat uma...UPT DeAifa ni memang bagus...korang kena beli jadikan stok...hehe


So pepagi bangun subuh...tergerak hati nak test laa...sesajee...sb rasenye last test bulan 3 dulu...sb asyik 1 line jee..terus give up taknak test dah..haha Test kali ni bukan sebab lambat period...tapi check awal sebelum period timee...maybe sb tergerak nak check...Naluri wanita..haha

Bulan 7 test laa subuh2...test punye test....sekaliiiiii Double Line. Kejut husben bangun. Gelong2 bangun tunjuk...kami senyap untuk beberapa saat. haha sb dua2 blur tak caya sambil sengeh mcam tak berapa nak eclas..haha..

"Okay takpe2..nanti test lagi..kot UPT tu salah...maklum laa beli yang murah....kihkih"

Mulaa laa tanye member2 yang dah beranak pinak...betul ke tak UPT tu...advice suruh beli yang mahal sikit kat farmasi! haha

Test malam tu jugak. excited. huhu rasenye test 3 kali untuk confirm kan! haha

Alhamdulilah. 5 week bila pegi confirm dengan Docter haritu..hehe


Nak taw cara makan Set Kesuburan time Puasa haritu?? tunggu next post....huhu

NAK ORDER SHAKLEE?

Boleh hubungi or whatsapp 
Adrina 019-9673391



Reactions:

0 comments:

Post a Comment