Wednesday, February 11, 2015

Diet Sihat Terbaik. Tak Perlu Ikat Perut!!

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG:

KELEBIHAN CINCH SHAKE MIX SHAKLEE




Assalamualaikum dan salam vitamin cinta. Anda suka minum air perisa coklat? cafe latte? atau perisa vanila?? tapi air kesukaan anda boleh mengemukkan?? 

Inilah tiba masanya untuk anda bertukar kepada 
CINCH SHAKE MIX SHAKLEE!!

Kali ni adrina nak share kelebihan CINCH SHAKE MIX SHAKLEE ni....sesiapa yang nak diet secara sihat boleh try cinch shake ni...Sedap!! kurus pun kurus! boleh jadikan minuman harian....hehe




Cinch Shake Mix ni ada tiga perisa: 
  • Chocolate
  • Cafe Latte
  • Vanilla
Anda boleh pilih perisa kesukaan anda! boleh blend dengan ais..jadi ais blended..sedapkan! hehe

Tapi ibu hamil/ menyusu tidak digalakkan berdiet kerana proses kehamilan dan penyusuan memerlukan nutrien yang tinggi terutamanya kalori untuk ibu dan bayi.

Apa Itu Cinch Shake Mix ?




Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. 

Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. 

Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.


Kelebihan & kebaikan Cinch Shake :

1. Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya

2. Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan

3.Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian

4. Meningkatan metabolisme badan

5. Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus

6. Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit

7. Menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan

8. Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut

9. Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.

10. Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan

11. Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang

12. Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian

13. Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga

14. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting

15. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan


16. Soya bukan GMO

Testimoni





===============================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Jika nak Adrina COD area PUCHONG, SRI KEMBANGAN, USJ, SHAH ALAM, BANDAR KINRARA, PUTRA HEIGHT boleh hubungi Adrina untuk temujanji. 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================

Reactions:

0 comments:

Post a Comment