Sunday, April 20, 2014

Diploma Eksekutif Sistem Maklumat - weekend life story!




Arinie Adrina mengajar student Diploma Information System.....mak aiii penuh giler kelas yg mai!! hang tengok atas tu...penuh kan!huh. sabar jelaa..

Dari 11 orang student..yg mai 2 orang jee kak jah oiiiii!! sabor jela...

Weekend ade kelas part time...weekday ade kelas fulltime...so u think u have time for you ke adrina?? huhu...

Tp syok gak sikit sebab senang mgajar...boleh share idea each other. arap mklum la smua stdent PLK ni smua dah kejeee....umur pon ade yg lebih tua...

actually lagi easy klu ajar student dah keje sb they have many experience! tak payah nk sokseh-sokseh ajar teori bagai..sb we share the real life punye crita...memang bestlaa walaupun hati berat nak ajar weekend! (time aku rehat ok.) huhu

My time just ade malam je from 8pm-12.00am tp itupun kalau tak tido laaa.... (selalu selamat dah tido!)hihi

jawapan yg sememangnye pasti klu uoolss tanye..

  • Adrina, dah siap assignment master? belom.
  • Adrina, kau dah siap case study subject PROJECT? belom lagi.
  • Adrina, kau dah siap slide tuk present kls next week? lagi la belom.
  • Bila nak buat? tak taw.
  • Ade masa bila? takde masa.
  • dah tu bila nk siap?? nanti.
  • klu lecturer marah tak siap? senyum.
  • nk present ape klu tak siap? entah.
  • keje sibuk sangat ke? sangat.
  • Ade student kau byk masalah ke? ade.
  • then? aku pening.
  • benti keje la macam tu. memang! (oppssss!)
kbai.



Reactions:

0 comments:

Post a Comment