Thursday, April 17, 2014

MAKANAN TAMBAHAN WARGA EMAS

Assalammualaikum & Hi

Entry kali ni adrina nk share makanan tambahan ataupun vitamin yang sesuai diambil oleh warga emas ataupun orang-orang vateran. 


Kebanyakan warga emas ataupun orang-orang vateran  sukar untuk menelan pil.

Untuk yang sukar dan tidak suka menelan pil, Shaklee ada alternatif lain. Kebiasaannya golongan ini memang tidak gemar menelan pil kerana faktor usia mereka. 

Memandangkan produk Shaklee ini kebanyakan saiz pilnya agak besar untuk golongan seperti ini, jadi adrina mengesyorkan Vivix sebagai vitamin terbaik yang boleh diambil secara rutin setiap hari.

Vivix adalah sejenis minuman kesihatan yang boleh membaikpulih semula sel-sel kita.

Mari kita lihat bagaimana Vivix berfungsi untuk membaikpulih semula sel-sel.

Vivix bertindak dengan 4 cara seperti berikut:
Mempertahankan Sel
Memberi tenaga kepada sel
Memperbaiki sel
Mempertingkatkan prestasi sel
Vivix adalah pilihan yang bagus untuk kesihatan ibu dan bapa kita serta warna emas yang kita sayangi.
Vivix ini mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. 

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Pendek kata, kandungan Vivix berfungsi sebagai anti penuaan, membantu badan kita melawan penyakit,merangsangkan pertumbuhan sel-sel baru dan anti oksidan.

Ianya sangat sesuai untuk warga emas kerana pengambilannya yang cukup mudah. Mereka hanya perlu memasukkan sesudu kecil Vivix ke dalam minuman kesukaan (atau air putih) dan kacau sehingga larut semuanya, dan minum hanya sekali sehari. Ia boleh juga ditelan begitu sahaja.

Sungguh mudah bukan? Kepada yang tidak gemar (kebanyakannya orang lelaki) menelan pil, boleh mencuba Vivix untuk memelihara kesihatan secara keseluruhan, insyaallah.

Mencegah adalah lebih baik daripada mengubati.

Dapatkan Vivix hari ini untuk warga emas kesayangan anda!

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM65 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.===============================================
BERMINAT UNTUK DAPATKAN VITAMIN SHAKLEE?

Boleh WhatsApp
Adrina 019-9673391
✿ FREE SPECIAL CONSULTATION 
✿ FREE SPECIAL e-Book 

Jika nak Adrina COD area PUCHONG, SRI KEMBANGAN, USJ, SHAH ALAM, BANDAR KINRARA, PUTRA HEIGHT boleh hubungi Adrina untuk temujanji. 

Adrina akan pos ke alamat ke seluruh Malaysia jika anda di luar kawasan ;)
========================================


0 comments:

Post a Comment