Saturday, October 22, 2016

Timewise® Miracle Set

Assalamualaikum n hi. Kali ni nak share produk yang saya pakai sekarang.. TIMEWISE MIRACLE SET! Set ni yang produk yang buat saya jatuh hati dengan MARY KAY! lepas pakai pencuci muka dia jee dah memang sangat best! hihi

For those yang mencari produk yang nampak lebih muda. Boleh dapatkan set TIMEWISE ni.  Seriously best! hihi

Hasil carian imej untuk Timewise® Miracle Set

===================
Timewise® Miracle Set
===================
Timewise® Miracle Set ialah koleksi premium produk penentang usia yang bertindak secara cantik. Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini untuk menghasilkan kulit yang tampak lebih muda.

1) TimeWise® Cleanser 
Cherry Blossom Menggabungkan faedah antipenuaan dengan tiga fungsi penting penjagaan kulit dalam satu produk untuk membersih, mengelupas, dan menyegarkan kulit supaya menyerlahkan kulit yang tampak lebih muda. 

2) TimeWise® Moisturizer 
Cherry Blossom Dirumus dengan sebatian humektan eksklusif, ditambah dengan antioksidan yang melindungi kulit daripada radikal bebas supaya kelihatan licin dan berseri. 

3) TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF25
Cherry Blossom TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF25 dan TimeWise® Night Solution bertindak bersama-sama untuk menyediakan PronewalTM System sepanjang masa dengan perlindungan penting pada siang hari dan menggalakkan pembaharuan pada waktu malam.

4) TimeWise® Night Solution
Cherry Blossom Peptida, agen antipenuaan dalam TimeWise® Night Solution merangsang kolagen untuk melicin dan menegangkan kulit.

===================================================
BERMINAT?? or ADA SESIAPA NAK TRY PRODUK MARY KAY PERCUMA SEBELUM BELI??  (selagi stok masih ada).

Whatsapp: 019-9673391 
(Adrina-MK Beauty Consultant)
===================================================

0 comments:

Post a Comment