Sunday, October 9, 2016

Apa itu Beauty Consultant Mary Kay



Assalamualaikum dan hi. Just nak share macam mana boleh terjebak dengan bisnes MARY KAY ni. Best sangat2. hihi

Tarikh keramat join Mary Kay 5 September 2016. Join bawah group SD Aieda (Star  Shooter Swan #1143). Recruiter saya adalah hakak ipar #yong. hihi



Memula nak beli SATIN LIP SET je gan yong...sekali dia soh try skincare TIMEWISE dia punye..makeup2 dia bg try..mmg best giler2. rase lembut sangat. rase lain la! hehe 


Memula mcm tak suke sb pencuci muke xdek buih. tapi lepas muke kering, aikkk awat lembut lainn macam jee nie..hehe yong cakap pencuci muka xde buih buat kulit tak kering. lagi tu mary kay ni semua bahan natural. 

Hasil carian imej untuk mary kay timewise cleanser malaysia

Sebab dah rase best sangat. dan pk kalau join MK memang lagi berbaloi sebab harga keuntungan beli sendiri 30-40%. Join aritu amek starter kit timewise. Memang syok..! hihi

Yang lagi best 1st month join MK dah dapat BARANG FREE!! MK ni baik betul bagi barang free..hehe..

MK bagi barang FREE!! best kan..hihi

Taraaa...ni 1st month punye barang beli....best2...ada yang pakai sendiri dan ada yang dah sold out.hihi


for those yang blur2 tak taw nak jadi macam mana..boleh baca kat bawah ni...hihi credit to group unit saya.

Apa itu Beauty Consultant Mary Kay? 

Kerjaya sebagai Perunding Kecantikan Partime atau pun Fulltime.

Dalam masa yang sama membina bisnes dalam bidang kecantikan.

Bagaimana?

 Dengan pendaftaran sebanyak RM250 anda layak menghadiri Education Class yang akan membimbing anda dalam kerjaya ini walaupun anda tiada ilmu atau pengalaman dalam bidang ini. 

Apa yang Mary Kay boleh beri?

 Keuntungan - 30% - 40% ( bisnes is about selling product or service .. Nak buat biz mmg kena menjual) 

 Recognition - Penghargaan diatas setiap usaha dan kerja yg kita lakukan ( walaupun ini bisnes kita sendiri) seperti hadiah2 dari co. Berbentuk produk percuma, cincin diamond, FRee education Trip ke overseas, Kereta Pink dll

 Ilmu - Di mary kay terdapat banyak class2 yang diberikan secara percuma

 Perkembangam peribadi - Kita akan belajar berkongsi produk, kerjaya , belajar meguruskan perniagaan terutama pengurusan masa juga kewangan , belajar menguruskan emosi jika kita telah menjadi seorang leader. Dan hari ke hari kita akan jadi orang yang lebih baik..

 Sisterhood - Rakan niaga yang saling bantu membantu utk sama2 melihat kejayaan kita.

 Financial Freedom - konsisten berkerjaya di Mary Kay dengan mencapai status Sales Director .. Pendapatan di tahun pertama boleh mencapai rm5k , tahun ke kedua - rm10k, tahun ke 3 - rm15k dan tahun ke 5 bley mencapai rm30k

Apa yang anda perlu berikan kepada kerjaya ini?

 Masa dan usaha anda

Apa yang saya boleh beri? 

 Bimbingan dan kasih sayang tanpa berbelah bahagi.


===============================================
ADA SESIAPA NAK TRY PRODUK MARY KAY PERCUMA SEBELUM BELI??  (selagi stok masih ada).

Whatsapp: 019-9673391 
(Adrina-MK Beauty Consultant)
===============================================

Reactions:

0 comments:

Post a Comment