Friday, September 4, 2015

Petua Awet Muda

Assalamualaikum dan salam vitamin cinta. Nak sentiasa kelihatan muda? awet muda? jom try ESP Shaklee. Harga berbaloi-baloi!


MANFAAT UTAMA ESP SHAKLEE

Awet Muda : Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain.  Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.

Baik untuk Hormon : Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. 

Baik untuk Prostat : Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal beas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat. 

Kulit Remaja : Meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut. 

Pembekal Tenaga : Membekal tenaga dengan segera dan menigkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan.

Membaiki Pigmentasi : Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.

Membaiki Memori : Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorogan seksual dan rangsangan.

pengedar shaklee puchong http://adrinavitamin.blogspot.m

pengedar shaklee puchong http://adrinavitamin.blogspot.my/

pengedar shaklee puchong http://adrinavitamin.blogspot.m

pengedar shaklee puchong http://adrinavitamin.blogspot.m


NAK DAPATKAN ESP SHAKLEE?

Boleh direct pm or whatsapp Adrina 019-9673391 sekarang.


0 comments:

Post a Comment